Putem „vorbi” cu ADN-ul ?

Unii cercetatori rusi spun ca “da” !
Se presupune ca folosirea vibratiilor limbajului poate duce la inlocuirea tehnicilor de chirurgie moleculara, ceea ce ar echivala cu una dintre cele mai mari revolutii in stiinta medicala.

Punctul de plecare

Cercetatorii rusi au plecat de la faptul ca occidentalii folosesc in cercetarile lor doar cele 10% din adenomul uman care fabrica proteine. Plecand de la premisa ca natura nu creeaza nimic la intamplare sau de prisos, ei au luat la cercetat restul de 90%, asociindu-si la cercetarea lor, geneticieni si lingvisti, pentru a afla adevaratul rol al celei mai mari parti din adenomul uman.

Cercetare si experiment

Pentru inceput, comparand regulile sintactice, semantice si gramaticale de baza ale limbajului uman cu ADN-ul, ei au descoperit ca intregul cod genetic respecta aceste reguli folosite in toate limbile umane. Cercetatorii rusi au mai experimentat si efectul anumitor frecvente vibrationale de pe o raza laser si au constatat ca ADN-ul reactioneaza prompt la aceste raze, modulate prin cuvinte si propozitii, nefiind nevoie de nici o decodificare. Grupul cercetatorilor lui Piotr Gariaev a reusit sa demonstreze ca, folosind aceasta metoda, pot fi reparati cromozomii afectati de razele X. Mai mult, ei au transformat embrioni de broasca in embrioni de salamandra, doar prin transmiterea modelului informational corespunzator de la un adenom la altul. Astfel, ei au demonstrat ca genetica vibrationala poate fi o tehnica nu atat de invaziva precum chirurgia moleculara ; dar, desigur, acest lucru nu se poate obtine „cat ai clipi” si cercetatorii rusi inca lucreaza pentru a gasi dispozitivul care poate asigura folosirea frecventei corecte, necesara.

„Revolutia” interioara

Ceea ce invatatorii spirituali si esoterici au cunoscut cu mii de ani in urma, anume ca este posibila programarea corpului uman prin limbaj, cuvinte si prin gand, a fost demonstrat stiintific prin aceste cercetari, iar cercetatorii rusi au aratat ca acest lucru poate fi explicat stiintific prin metoda lor, cu conditia folosirii corecte a frecventei corespunzatoare de modulatie. Aceasta posibilitate deschide noi perspective, demonstrand ca omul poate face o „revolutie interioara”, pentru a stabili o comunicare directa si constienta cu ADN-ul. Dispozitivul la care lucreaza ei va usura acest proces, dar un om cu o constiinta superioara probabil sa nu aiba nevoie de acest dispozitiv. Ei au dovedit ca acest lucru este posibil, astfel explicand stiintific fenomene ca : intuitia, clarviziunea, vindecarile spontane, precum si influenta mentalului asupra climei si multe alte fenomene, carora noi le zicem „paranormale”, cu conditia ca omul sa lucreze asupra propriilor procese interioare. Prin aplicarea frecventelor vibrationale modulate prin cuvinte si propozitii, se explica in mod stiintific de ce afirmatiile, antrenamentul autogen, programarea neuro-lingvistica, hipnoza, gandirea pozitiva, pot avea efecte atat de mari.

Constiinta individuala si de grup

Ce mai spun cercetatorii rusi : ADN-ul are capacitatea de a crea „gauri de vierme” prin care comunica, putand obtine informatii din macrocosmos, pe care le transmit constiintei noastre, si, ca acest proces de hipercomunicare este extrem de eficient in stare de relaxare profunda, fiind cunoscut in natura de milioane de ani. Omul insa cunoaste doar o mica parte din el, sub numele de intuitie sau inspiratie. Ei mai spun ca, in acest moment, constiinta individuala este relativ stabila si, la nivel de umanitate, se poate crea o noua forma de constiinta, cea de grup, o constiinta superioara, cu care am putea accesa intreaga informatie prin ADN-ul propriu, care la randu-i poate sa transmita propriile informatii.

Realitati, posibilitati, probabilitati

Hipercomunicarea si constiinta de grup ar putea face posibile puteri de creatie superumane, cu care s-ar putea modela intreaga viata de pe planeta ; concluzia ar putea fi ca, omenirea se indreapta catre o astfel de constiinta de grup, superioara si, aici se aminteste de copiii indigo si cristal, „Copiii Noului Mileniu”( click aici ). Realitatea are insa un fapt cert si verificat : cand un numar foarte mare de oameni s-au concentrat asupra unuia si acelasi lucru, fapt, scop, s-a demonstrat experimental ca generatoarele de numere aleatorii au inceput sa emita numere ordonate, in loc de numere aleatorii. S-a demonstrat astfel ca, lumea fizica si lumea mentala sunt conectate si interdependente ; se pare ca ADN-ul este un fel de superconductor organic si, spre deosebire de cele artificiale care au nevoie de temperaturi foarte joase, cel organic functioneaza la temperatura normala a corpului omenesc. Se mai stie ca toate superconductoarele pot stoca lumina, deci si informatiile ; prin urmare, se poate explica astfel capacitatea ADN-ului de a stoca si transmite informatii. Dezvoltand o capacitate superioara de comunicare de grup, omenirea ar putea fi capabila sa schimbe clima, sa controleze mediul, energiile si procesele de pe intreaga planeta. Va trebui sa mai treaca, insa, ceva vreme pana acolo…

Dar…

…noi stim ce poate face natura umana ! Si, de aceea, ne punem intrebari firesti : va exista oare in vecii-vecilor regretul ca Adam n-a mancat si din Pomul Vietii ? Este necesara si utila neaparat posibilitatea modificarii adenomului uman ? Nu exista oare alte metode de vindecare sau pentru dobandirea unei constiinte superioare ? Si, cea mai pertinenta intrebare care se naste : exista vreun dram de speranta ca putem avea siguranta „manipularii” adenomului uman, exclusiv in scopuri pasnice si in folosul umanitatii ?

*Material oferit de www.elystar.ro – Partener OnLine