Iubiți Natura

Înainte de a tăia crengile unui copac, sau să rupeți o floare, lăsați spiritul copacului să afle ceea ce aveți de gând să faceți, astfel încât, să își îndepărteze energia din acel loc și să nu simtă atât de puternic tăietura, agresiunea asupra lor !
Când mergeți în natură și doriți să luați o piatră care se află în râu, întrebați gardianul râului dacă vă permite să luați una dintre pietrele sale sacre, pentru a o duce acasă sau, pur si simplu, anuntați-l ce vreți să faceți; apoi, fiți atenți la mesajele primite…dacă vă scapă din mână …cugetați!
Dacă trebuie să urcați un munte, sau să faceți un pelerinaj prin junglă, cereți permisiunea spiritelor și gardienilor locali de a le încălca teritoriul.
Este foarte important să comunicați, să-i anuntați, chiar dacă nu-i simțiți, nu auziți sau nu-i vedeți. Intrați cu respect în fiecare loc, vei observa că toată natura va ascultă, vă vede și vă simte.
Fiecare mișcare pe care o efectuați în microcosmos generează un impact mare asupra Macrocosmosului.
Când vă apropiați de vegetație, fiți recunoscători pentru importanța terapeutică pe care le are și vi le oferă necondiționat dumneavoastră.
Onorați viața în multiplele ei forme, fiți conștienți că fiecare ființă își îndeplinește scopul. Nimic nu a fost creat pentru a umple spații, suntem cu toții aici amintindu-ne de misiunea noastră, amintindu-ne cine suntem și trezindu-ne din somnul sacru până ne întoarcem acasă…
Iubiți Natura, tot ce vă înconjoară și veți vedea că și ea, va răspunde la fel!