Mentiuni Legale

Data 2008/4/8 1:15:04 | Categorie: Mentiuni Legale

Copyright © 2006 - 2013 infoterapii.ro

Accesand si navigand pe acest site, acceptati, de facto, termenii de utilizare descrisi in continuare:Politica pastrarii anonimatului

Notiunea de "date personale" se refera la informatii de tipul nume, data nasterii, adresa de e-mail, adresa de corespondenta, care va identifica. Revista InfoTerapii nu va folosi aceste date fara aprobarea dvs. In procesarea datelor dvs. se va tine cont de compatibilitatea totala cu standardele internationale recunoscute ale protejarii intimitatii.


Spam

Revista InfoTerapii
este total impotriva "spam"-ului. Spam-ul este definit ca trimiterea de e-mail-uri nesolicitate, de obicei de natura comerciala, cu grad mare de repetitie, la un destinatar cu care nu s-a avut nici o corespondenta anterioara sau care a cerut sa nu-i mai fie trimise aceste e-mail-uri.

Spre diferenta de spam, Revista InfoTerapii , isi rezerva dreptul ca. informatiile despre anumite produse, despre sanatate sau alte tipuri de informatii care au importanta pentru dvs. sa va fie aduse la cunostinta prin mail, dandu-va posibilitatea sa optati pentru a mai primi sau nu astfel de e-mail-uri.


Conditii si termeni de folosire a informatiilor de pe site

Puteti prelua, citi sau imprima orice informatie de pe acest site numai pentru scopuri personale, non-comerciale. Trebuie sa reproduceti fiecare si toate adnotarile despre drepturile de copyright sau alte adnotari despre drepturile de proprietate continuta in orice informatie pe care o preluati de pe site.

Totusi nu aveti dreptul de a distribui, modifica, transmite, refolosi, republica sau folosi continutul site-ului pentru scopuri publice sau comerciale, incluzand aici textul, imaginile, sunetul, video, fara permisiunea scrisa a Revistei InfoTerapii .

De asemenea trebuie sa luati la cunostinta ca orice vedeti sau cititi pe acest site are drepturi rezervate de Copyright fara o alta notificare speciala.
Revista InfoTerapii poate revizui oricand aceste "Mentiuni legale".
Vizitati periodic pagina pentru a vedea ultima varianta a acestor "Mentiuni legale".

Link-urile spre acest site sunt permise numai catre "Prima pagina". Alte link-uri spre interiorul site-ului sunt permise numai cu acordul scris al Revistei InfoTerapii .

Revista InfoTerapii , apare sub auspiciile "Asociatiei de Astrologie si Parapsihologie "ElyStar", denumita pe scurt, A.A.P.E.S.


*Reproducerea neautorizata a textelor sau imaginilor de pe acest site este interzisa. Preluarea textelor publicate se poate face doar cu acordul General Editor A.A.P.E.S.

Acest Articol este disponibil la InfoTerapii

http://www.infoterapii.ro/article.php?storyid=4