Portal Terapii

Data 2008/4/10 5:47:08 | Categorie: Portal Terapii

INFO-TERAPII
INFOrmatii despre TERAPII


Conform denumirii noastre - INFO-TERAPII - ne facem o datorie de onoare din a va informa si despre alte „locuri” unde puteti gasi lucruri interesante despre terapii ; va prezentam asociatii, firme, cabinete sau, pur si simplu, site-uri cu subiectul „terapii”.

Pentru inceput, www.psihoterapie.org/ site-ul Asociatiei Romane de Terapie Comportamentala si Cognitiva - ARTCC, asociatie non-profit, formata din psihologi, psihiatri si psihoterapeuti, unde veti gasi diverse si interesante informatii cu acest subiect, un „Cod de buna practica a terapiei comportamentale si cognitiva” si nu numai atat.

Tot la asociatii, www.anatecor.ro ( site creat si intretinut de „Cristal-life” ) al Asociatiei Nationale de Terapii Complementare din Romania, asociatie non-profit, care contine: o lista a terapeutilor atestati si domeniile respective, diverse terapii ( istoric, definitie, actiune, efecte, aplicatii) , evenimente ( conferinte anuale cu participare internationala, din 1996 incoace), cursuri diverse, Codul Terapeutului in terapii complementare si multe altele.

Un site prietenos, usor de accesat si extrem de variat ( proprietatea Ed.Fidelia ), www.terapiinaturiste.ro, initiat si coordonat de prof. Firicel Cearnau impreuna cu un numar de 13 realizatori si colaboratori ; sub moto-ul „Aceste pagini sunt facute din suflet pentru voi”, contine un Index al afectiunilor, un Catalog de plante, Despre cancer, fitoterapie, diete, preparate, alimentatie, vitamine si minerale, ingrijire naturala, armonie-spiritualitate si terapii, ca : aromoterapie, meloterapie, cromoterapie, pietre vindecatoare ; apoi grupul de discutii, forumul de terapii naturiste si multe, multe altele, tot atat de interesante

Sub motto-ul „Oaza ta de sanatate”, site-ul www.santamia.ro prezinta cabinet de masaj, reflexoterapie si terapii complementare ; cursuri de calificare masaj, tehnici Lamaze, inforenergetica ( Fundatia de inforenergetica Sf. Apostol Andrei ).

In aceeasi idee, Centrul de terapii SOMAVITA pe care il gasiti la www.somavita.ro, prezinta : diagnosticare si terapii, energetica si anomalii, terapii Bach, Feng Shui, magnetoterapie, cromopunctura, fitoterapie ; vizitati-le.

„Terapeutul familiei tale” este moto-ul site-ului www.terapeut.ro operat de un numar de 42 de specialisti: asistenti de farmacie, asistenti de medicina generala, iridologi, medici naturisti si terapeuti . Puteti gasi aici informatii utile despre afectiuni medicale, terapii complementare, apicole, cosmetice naturale, parafarmaceutice, produse si tratamente naturiste, de potenta, farmacia verde si multe altele folositoare.

Un site mai nou cu un continut bogat si variat, www.universulterapiilor.ro contine in cuprinsul sau: terapii, terapeuti, psihologie, Qi Qong, Feng Shui, Reiki, retete, carti de specialitate, edituri si multe altele, foarte interesante si la obiect.

In www.terapii-naturiste.com, magazin on-line CaliVita, puteti gasi un Ghid GRATUIT de terapii naturiste, remedii, retete si tratamente naturiste, plante medicinale, produse naturiste, carti, cursuri si consultatii on-line, un Catalog de produse, afectiuni si tratamente si foarte multe alte subiecte dezvoltate pe cca. 1000 de pagini.

Despre terapia prin arte ne „vorbeste” www.impreuna.arts.ro , Reteaua de Arte pentru comunitate; gasiti aici metode, practicienti, terapeuti/lucratori prin arte ( absolventi specialisti in terapie prin arta, muzica, drama terapie ), lucratori in Arte combinate si alte activitati si terapii prin arte. Site-ul este tradus in 5 limbi straine si este operat de specialisti cu pregatire profesionala in specialitatea psihologie.

In fine, www.shop.estudio.ro, sub titlul „Pronatural” contine un „stil de viata” si : articole info-natura, alimentatia naturala, leacuri din insecte, argila, Cauzele bolilor, hrana vie, ADN-ul…, sfaturi practice : alimentatia anticancer si multe alte articole extrem de incitante.

Vom continua sa va informam despre alte si alte posibilitati de a va completa „agenda” dvs. terapeutica.


REDACTIA

*Reproducerea neautorizata a textelor sau imaginilor de pe acest site este interzisa. Preluarea textelor publicate se poate face doar cu acordul General Editor A.A.P.E.S.Acest Articol este disponibil la InfoTerapii

http://www.infoterapii.ro/article.php?storyid=10