InfoTerapii - Revista de Sanatate, medicina alternativa, terapii complementare, nutritie, remedii practice, spirit mind and body

Pagina de Start   Redactia Revistei InfoTerapii   General Editor A.A.P.E.S.   Arhiva de Articole   Cautare   Newsletter - Abonament Gratuit   Contact  


Baile terapeutice

Deochiul - superstitie sau adevar

cand sa mancam fructele

KARMA - Necunoscuta pe care trebuie sa o cunoastem!

Spatiul in care traim si sanatatea noastra sufleteasca

Radu Botez - parapsiholog

Orele astrale ale sanatatii

Carte - Intre psihologie si parapsihologie

Putem vorbi cu ADN-ul

Cele 7 zile si secretele acestora

Sa scoatem sau nu amigdalele?

Carte - Afla ce ai fost intr-o viata anterioara (reincarnare)

Cele sapte CHAKRE si lumile superioare


Mentiuni Legale

Articol Tinerii si nevoile acestora
       
2009/6/24 10:20:50

Tinerii si nevoile acestora

Ce este viitorul? Ce anume pregateste o cultura a viitorului? Omenirea rar se gandeste la efectele faptelor sale în timp si de aceea neglijeaza importanta modului în care ne preocupa tinerii nostri. Caci prin tineri omenirea va merge mai departe, iar impulsurile si conceptiile pe care tinerii le primesc de la noi azi vor cladi ziua de maine în mod real. Lucrez cu sute de tineri zilnic si am observat ca de multe ori cei care se cred maturi îi împovareaza pe acestia cu greutatea si inutilitatea unei culturi, pe care înaintasii nostri au creat-o, iar noi le-o transmitem noilor generatii mai departe, fara discernamant.
Secolul XX a creat în tarile balcanice un monstru format din conceptiile materialiste si mai tarziu comuniste, pe care abia cei nascuti în perioada de cadere a acestei fiare îl pot vedea mai limpede. Tinerii de azi au nevoie de altceva, asa cum o parte din noi am avut nevoie de altceva cand eram tineri, însa poate nu am strigat suficient de tare pentru a aduce schimbari reale în lume.

Citeste...

 

Mentiuni Legale

Articol Mentiuni Legale
       
2008/4/8 1:15:04

Copyright © 2006 - 2013 infoterapii.ro

Accesand si navigand pe acest site, acceptati, de facto, termenii de utilizare descrisi in continuare:Politica pastrarii anonimatului

Notiunea de "date personale" se refera la informatii de tipul nume, data nasterii, adresa de e-mail, adresa de corespondenta, care va identifica. Revista InfoTerapii nu va folosi aceste date fara aprobarea dvs. In procesarea datelor dvs. se va tine cont de compatibilitatea totala cu standardele internationale recunoscute ale protejarii intimitatii.


Spam

Revista InfoTerapii
este total impotriva "spam"-ului. Spam-ul este definit ca trimiterea de e-mail-uri nesolicitate, de obicei de natura comerciala, cu grad mare de repetitie, la un destinatar cu care nu s-a avut nici o corespondenta anterioara sau care a cerut sa nu-i mai fie trimise aceste e-mail-uri.

Spre diferenta de spam, Revista InfoTerapii , isi rezerva dreptul ca. informatiile despre anumite produse, despre sanatate sau alte tipuri de informatii care au importanta pentru dvs. sa va fie aduse la cunostinta prin mail, dandu-va posibilitatea sa optati pentru a mai primi sau nu astfel de e-mail-uri.


Conditii si termeni de folosire a informatiilor de pe site

Puteti prelua, citi sau imprima orice informatie de pe acest site numai pentru scopuri personale, non-comerciale. Trebuie sa reproduceti fiecare si toate adnotarile despre drepturile de copyright sau alte adnotari despre drepturile de proprietate continuta in orice informatie pe care o preluati de pe site.

Totusi nu aveti dreptul de a distribui, modifica, transmite, refolosi, republica sau folosi continutul site-ului pentru scopuri publice sau comerciale, incluzand aici textul, imaginile, sunetul, video, fara permisiunea scrisa a Revistei InfoTerapii .

De asemenea trebuie sa luati la cunostinta ca orice vedeti sau cititi pe acest site are drepturi rezervate de Copyright fara o alta notificare speciala.
Revista InfoTerapii poate revizui oricand aceste "Mentiuni legale".
Vizitati periodic pagina pentru a vedea ultima varianta a acestor "Mentiuni legale".

Link-urile spre acest site sunt permise numai catre "Prima pagina". Alte link-uri spre interiorul site-ului sunt permise numai cu acordul scris al Revistei InfoTerapii .

Revista InfoTerapii , apare sub auspiciile "Asociatiei de Astrologie si Parapsihologie "ElyStar", denumita pe scurt, A.A.P.E.S.


*Reproducerea neautorizata a textelor sau imaginilor de pe acest site este interzisa. Preluarea textelor publicate se poate face doar cu acordul General Editor A.A.P.E.S.


 


Parapsiholog Radu Botez - parapsihologie paranormal astrologie


ce este meloterapia

Curs individual de parapsihologie cu Radu Botez - parapsiholog

arhiva articole infoterapiiSite-ul oficial al Asociatiei de Astrologie si Parapsihologie ElyStar (http://www.aapes.ro) Revista ElyStar OnLine - de Parapsihologie si Astrologie (http://www.elystar.ro) Radu Botez - parapsiholog - carte de vizita online Revista de Rugaciuni (http://www.rugaciuni.ro) Cabinet OnLine de Parapsihologie - Parapsiholog Radu Botez (http://www.parapsiholog.ro) Revista de medicina alternativa  (http://www.infoterapii.ro) Revista Vietilor Anterioare  (http://www.reincarnare.ro) Revista OnLine de Interpretare a Viselor  (http://www.oniromantie.ro) Revista InfoMuzica - meloterapie       (www.infomuzica.ro) Carte Psihologie Parapsihologie Revista de Arte Martiale - Budo Gym  (http://www.revista.budogymclub.ro/) Revista de Superstitii si Obiceiuri populare (http://www.superstitii.ro) Budo Gym Club - Dojo de Kyokushin Karate Astrologie Tarot Horoscop Numerologie Info Parapsiholog - Cabinet de Parapsihologie Paranormal Astrologie Paranormal - Parapsihologie  (http://www.paranormal-parapsihologie.com) Portal Esoteric (http://www.parapsiholog.eu) Noul tau dictionar de vise -- Enciclopedia viselor pe intelesul tuturor - editie digitala Carte Reincarnare Carte SEX si Zodii Magazin Ezoteric fotograf nunta botez Marc Barbu - fotojurnalism