InfoTerapii - Revista de Sanatate, medicina alternativa, terapii complementare, nutritie, remedii practice, spirit mind and body

Pagina de Start   Redactia Revistei InfoTerapii   General Editor A.A.P.E.S.   Arhiva de Articole   Cautare   Newsletter - Abonament Gratuit   Contact  


Baile terapeutice

Deochiul - superstitie sau adevar

cand sa mancam fructele

KARMA - Necunoscuta pe care trebuie sa o cunoastem!

Spatiul in care traim si sanatatea noastra sufleteasca

Radu Botez - parapsiholog

Orele astrale ale sanatatii

Carte - Intre psihologie si parapsihologie

Putem vorbi cu ADN-ul

Cele 7 zile si secretele acestora

Sa scoatem sau nu amigdalele?

Carte - Afla ce ai fost intr-o viata anterioara (reincarnare)

Cele sapte CHAKRE si lumile superioare


Agricultura - Stiinta

Articol Alimentatia si starea de constienta a omului
       
2017/3/11 14:27:04

Alimentatia si starea de constienta a omului
„Painea cea de toate zilele”

Am aratat, cu alt prilej, ca exista o relatie care pare guvernata de o lege biogenetica asemanatoare legii lui Haeckel, „ontogenia repeta filogenia”, facand ca tipurile de alimentatie care se succed in viata omului in dezvoltare, sa urmeze intocmai tipurile de alimentatie pe care le-a adoptat omenirea in evolutia sa istorica, post atlanteana. Sa recapitulam: in prima epoca culturala, cea proto indiana (aprox. 10.000 - 7.500 de ani i.Chr.), oamenii au consumat aproape exclusiv laptele de vaca („animalul sfant”). Hranirea cu lapte leaga pe oameni de lumea spirituala, iar starea de constienta a oamenilor era: am decazut dintr-o lume spirituala in lumea fizica si trebuie sa gasim caile de a ne reintoarce acolo ; lumea fizica, sensibila, este numai o iluzie pe care trebuie sa o ignoram.

Citeste...

 

Agricultura - Stiinta

Articol Adevarul despre agricultura ecologica biodinamica
       
2009/1/9 0:55:36

Adevarul despre agricultura

Precizari necesare pentru folosirea corecta si competenta a unor termeni in domeniul agronomiei
de Biolog dr. Petre Papacostea

S-a incetatenit folosirea in vorbirea curenta a unor expresii care par sa fie foarte „moderne” si deci avand acoperire stiintifica, dar care se vadesc adeseori ca avand un continut vag, chiar confuz. Scopul notei de fata este acela de a contribui la fundamentarea stiintifica a unor termeni, tinand seama si de istoricul aparitiei lor si a tehnologiilor carora le sunt aplicati.


Fertilitatea si productivitatea solurilor

Se intelege prin fertilitatea solurilor aptitudinea naturala a acestora de a promova o anumita productie ( cantitate de biomasa vegetala ), datorita, pe de-o parte, acumularilor de coloizi organo-minerali specifici ( coloizi argilosi si humici care sufera un proces de complexare dand nastere complexului argilo-humic ), iar, pe de alta parte, unei vieti microbiene active. Un sol fertil este caracterizat si de alti factori de productie cum este regimul apei, regimul climatic, repartitia precipitatilor si temperaturilor in timpul anului, roca mama pe care s-au dezvoltat solurile si care conditioneaza atat reactia solului ( valoarea pH ) cat si porozitatea si textura acestuia.
Viata micropopulatiei solului ( bacterii, alge, ciuperci microscopice, fauna ) joaca un rol primordial in geneza si mentinerea fertilitatii solului. La scoala de agricultura din Ebenrain-Sissach - Elvetia, este folosit ca indice de fertiliate a solului numarul de rame la metrul liniar de aratura ( urma plugului ).

Citeste...

 

Agricultura - Stiinta

Articol Cum sa salvam lumea
       
2008/11/16 15:18:38

Cum sa salvam lumea
Material Video
Player


*Reproducerea neautorizata a textelor sau imaginilor de pe acest site este interzisa. Preluarea textelor publicate se poate face doar cu acordul General Editor A.A.P.E.S.
 


Parapsiholog Radu Botez - parapsihologie paranormal astrologie


ce este meloterapia

Curs individual de parapsihologie cu Radu Botez - parapsiholog

arhiva articole infoterapiiSite-ul oficial al Asociatiei de Astrologie si Parapsihologie ElyStar (http://www.aapes.ro) Revista ElyStar OnLine - de Parapsihologie si Astrologie (http://www.elystar.ro) Radu Botez - parapsiholog - carte de vizita online Revista de Rugaciuni (http://www.rugaciuni.ro) Cabinet OnLine de Parapsihologie - Parapsiholog Radu Botez (http://www.parapsiholog.ro) Revista de medicina alternativa  (http://www.infoterapii.ro) Revista Vietilor Anterioare  (http://www.reincarnare.ro) Revista OnLine de Interpretare a Viselor  (http://www.oniromantie.ro) Revista InfoMuzica - meloterapie       (www.infomuzica.ro) Carte Psihologie Parapsihologie Revista de Arte Martiale - Budo Gym  (http://www.revista.budogymclub.ro/) Revista de Superstitii si Obiceiuri populare (http://www.superstitii.ro) Budo Gym Club - Dojo de Kyokushin Karate Astrologie Tarot Horoscop Numerologie Info Parapsiholog - Cabinet de Parapsihologie Paranormal Astrologie Paranormal - Parapsihologie  (http://www.paranormal-parapsihologie.com) Portal Esoteric (http://www.parapsiholog.eu) Noul tau dictionar de vise -- Enciclopedia viselor pe intelesul tuturor - editie digitala Carte Reincarnare Carte SEX si Zodii Magazin Ezoteric fotograf nunta botez Marc Barbu - fotojurnalism