InfoTerapii - Revista de Sanatate, medicina alternativa, terapii complementare, nutritie, remedii practice, spirit mind and body

Pagina de Start   Redactia Revistei InfoTerapii   General Editor A.A.P.E.S.   Arhiva de Articole   Cautare   Newsletter - Abonament Gratuit   Contact  


Baile terapeutice

Deochiul - superstitie sau adevar

cand sa mancam fructele

KARMA - Necunoscuta pe care trebuie sa o cunoastem!

Spatiul in care traim si sanatatea noastra sufleteasca

Radu Botez - parapsiholog

Orele astrale ale sanatatii

Carte - Intre psihologie si parapsihologie

Putem vorbi cu ADN-ul

Cele 7 zile si secretele acestora

Sa scoatem sau nu amigdalele?

Carte - Afla ce ai fost intr-o viata anterioara (reincarnare)

Cele sapte CHAKRE si lumile superioare


Info-TESTE

Articol TEST - Cum priviti sanatatea dvs. ?
       
2009/3/19 0:20:27

TEST - Cum priviti sanatatea dvs. ?

Daca oamenii ar fi pusi in situatia de a raspunde la intrebarea „ce ati alege dintre bani si sanatate ?”, cei mai multi ( si mai destepti ) vor alege sa fie sanatosi ! Cu totii suntem de acord ca traim o perioada dificila, ii spunem ba criza, ba recesiune ; ne dau ocol somajul, lipsurile, stresul si altele de acest gen ; dar daca esti sanatos, te mai poti descurca sa faci bani, sa-ti gasesti un „job” ; bolnav fiind - perspectivele sunt sumbre. De aceea, in aceste vremuri grele trebuie sa fim atenti cu sanatatea noastra ; dar stim noi cum sa facem asta ? Revista „INFO-TERAPII” tocmai acest lucru incearca sa-l faca prin articolele sale ( vezi : „Adevaruri utile despre nutritie” sau ciclul „Sugestii pozitive” ), dorim sa-i facem constienti pe semenii nostri de pericolele care-i pandesc din... farfurie ( „E-urile...” ), si nu numai de acolo, dar si de faptul ca, inca, nu suntem destul de constienti ca sanatatea este cel mai de pret dar cu care suntem inzestrati.
Aici puteti sa va masurati indicele de greutate corporala ( modul orientativ ) sau, daca doriti sa stiti mai multe despre caracteristicile privitoare la sanatatea dvs., puteti citi rubrica „Astro-Medical” ( „Bolile si Zodiacul” , „Bunica, zodiile si naturismul” ). Trebuie sa faceti ceva pentru sanatatea dvs., care nu este numai a dvs., ci si a parintilor dvs., a copiilor, a natiei si - ca sa parafrazam - „a urmasilor urmasilor dvs.”. Dar, de fapt, care este atitudinea dvs. fata de propria sanatate ? Puteti afla aceasta din testul de mai jos, preluat din „Psihoteste”, Ed. Stiinta si Tehnica, Bucuresti, 1997.
Astfel, veti sti cu adevarat „Cum priviti propria sanatate ?”


Va obsedeaza, va nelinisteste sau sunteti nepasatori fata de sanatatea dvs.? Raspundeti la intrebarile de mai jos prin DA sau NU si veti afla asta.

1. Va duceti la medic chiar si pentru o... bubita ?
2. Credeti ca sunteti sanatos ( sanatoasa ) la ora actuala ?
3. Ati putea sa va petreceti o saptamana fara sa luati nici
un medicament ?
4. Atunci cand sunteti bolnavi, chiar daca este vorba de un simplu guturai, va ingrijorati imediat peste masura ?
5. Maladiile epocii noastre - mai ales SIDA - va produc anumite angoase ?
6. Plecati in strainatate fara sa luati nici o precautie sanitara ( vaccin, medicamente de stricta necesitate etc. ) ?
7. Nelinistile si grijile in legatura cu sanatatea dvs. fac sa fiti capriciosi si dezagreabili in relatiile cu ceilalti ?
8. Va plangeti deseori de cel mai mic rau ?
9. Cheltuiti in medie un sfert din venitul lunar pe tratamente si consultatii medicale ?
10. Credeti ca va puteti lipsi de medicul dvs. de familie timp de trei luni sau chiar mai mult ?


Notati raspunsurile la intrebari cu :
Interpretarea testului :

Intre 8 si 10 puncte, sunteti, incontestabil, o persoana ipohondra ; din pacate, aceasta nu se va rezolva prea usor.

Intre 5 si 7 puncte starea sanatatii va obsedeaza, transformandu-va intr-o persoana foarte dezagreabila.

Intre 2 si 4 puncte, grija pentru sanatatea dvs. este discreta, dar prezenta.

Mai putin de 2 puncte, sunteti opusul unei persoane ipohondre. Dar nu credeti ca sunteti mult prea nepasatori ?

( Lia Decei )

Testul este preluat din culegerea „Psihoteste”, Editura Stiinta si Tehnica, Bucuresti, 1997.

*Reproducerea neautorizata a textelor sau imaginilor de pe acest site este interzisa. Preluarea textelor publicate se poate face doar cu acordul General Editor A.A.P.E.S.
 
Versiunea pentru printare Trimite unui prieten

Parapsiholog Radu Botez - parapsihologie paranormal astrologie


ce este meloterapia

Curs individual de parapsihologie cu Radu Botez - parapsiholog

arhiva articole infoterapiiSite-ul oficial al Asociatiei de Astrologie si Parapsihologie ElyStar (http://www.aapes.ro) Revista ElyStar OnLine - de Parapsihologie si Astrologie (http://www.elystar.ro) Radu Botez - parapsiholog - carte de vizita online Revista de Rugaciuni (http://www.rugaciuni.ro) Cabinet OnLine de Parapsihologie - Parapsiholog Radu Botez (http://www.parapsiholog.ro) Revista de medicina alternativa  (http://www.infoterapii.ro) Revista Vietilor Anterioare  (http://www.reincarnare.ro) Revista OnLine de Interpretare a Viselor  (http://www.oniromantie.ro) Revista InfoMuzica - meloterapie       (www.infomuzica.ro) Carte Psihologie Parapsihologie Revista de Arte Martiale - Budo Gym  (http://www.revista.budogymclub.ro/) Revista de Superstitii si Obiceiuri populare (http://www.superstitii.ro) Budo Gym Club - Dojo de Kyokushin Karate Astrologie Tarot Horoscop Numerologie Info Parapsiholog - Cabinet de Parapsihologie Paranormal Astrologie Paranormal - Parapsihologie  (http://www.paranormal-parapsihologie.com) Portal Esoteric (http://www.parapsiholog.eu) Noul tau dictionar de vise -- Enciclopedia viselor pe intelesul tuturor - editie digitala Carte Reincarnare Carte SEX si Zodii Magazin Ezoteric fotograf nunta botez Marc Barbu - fotojurnalism