InfoTerapii - Revista de Sanatate, medicina alternativa, terapii complementare, nutritie, remedii practice, spirit mind and body

Pagina de Start   Redactia Revistei InfoTerapii   General Editor A.A.P.E.S.   Arhiva de Articole   Cautare   Newsletter - Abonament Gratuit   Contact  


Baile terapeutice

Deochiul - superstitie sau adevar

cand sa mancam fructele

KARMA - Necunoscuta pe care trebuie sa o cunoastem!

Spatiul in care traim si sanatatea noastra sufleteasca

Radu Botez - parapsiholog

Orele astrale ale sanatatii

Carte - Intre psihologie si parapsihologie

Putem vorbi cu ADN-ul

Cele 7 zile si secretele acestora

Sa scoatem sau nu amigdalele?

Carte - Afla ce ai fost intr-o viata anterioara (reincarnare)

Cele sapte CHAKRE si lumile superioare


Info-TESTE

Articol Testul sistemului imunitar
       
2009/1/14 11:24:30

Testul sistemului imunitar

Traim intr-o perioada de criza, de recesiune, sau cum doriti sa o numiti, in care ne vine tot mai greu sa cumparam produsele alimentare necesare traiului zilnic si, cu atat mai mult, nu ne permitem sa fim bolnavi. Pentru aceasta este necesar sa ne „ajutam” pe cat este posibil sistemul imunitar. Dr. Gillian McKeith, fara a fi medic traditional, este doctor in filosofia nutritiei ; ea si-a dobandit calificarea la celebrul Colegiu Clayton, Colegiu Holistic American de Nutritie si este membra a Centrului de Educatie Nutritionala din Anglia. In lucrarea sa „Esti ceea ce mananci”, publicata de prestigioasa editura „Curtea Veche”, Bucuresti, 2008, ea ne prezinta un program nutritional complet, intre care si un test care ar trebui sa ne puna pe ganduri pe multi dintre noi ; de fapt, pe noi, pe toti. Dupa cum veti observa, nu intotdeauna suntem constienti de cat de mult rau ne putem face singuri. Fiecare raspuns „da” la intrebarile de mai jos, poate fi considerat, cum se spune in popor : „un cui batut in propriul cosciug”.
Cititi, raspundeti, meditati si apoi, incercati sa reduceti din aceste „cuie” !


TEST pentru sistemul imunitar

Este cazul dumneavoastra ? Cu cat mai multe raspunsuri „da” aveti la aceste intrebari, cu atat sistemul dvs. imunitar este mai deteriorat.

Aveti un regim alimentar bogat in alimente prelucrate si/sau zaharoase ?
Aveti alergii sau sensibilitati la anumite alimente ?
Aveti plombe dentare din amalgam ?
Aveti membri apropiati ai familiei care sufera de afectiuni degenerative ?
Sunteti expusi zilnic la un mediu cu aer de slaba calitate ?
Aveti senzatia de oboseala si indispozitie in cea mai mare parte a timpului ?
Suferiti de raceli si gripe frecvente ?
Aveti probleme gastrointestinale ?
Duceti lipsa de exercitiu fizic ?
Dormiti mai putin de opt ore pe noapte, aveti insomnii ?
Locuiti intr-o metropola sau in apropierea ei ori la o sosea foarte aglomerata ?
Locuiti in apropierea unor stalpi de electricitate, a unor antene de telefonie mobila sau a unei centrale de energie nucleara ?
Traiti intr-o stare constanta de stres ?
Aveti afte sau infectii micotice recurente ?
Consumati regulat apa de la chiuveta, bauturi carbogazoase sau acidulate ?
Aveti semne de imbatranire prematura ?
Consumati frecvent tutun si/sau alcool ?
Prezentati urme de dinti sau margini crestate pe limba ?
Folositi zilnic telefonul mobil si computerul ?
Utilizati zilnic cuptorul cu microunde ?

Daca majoritatea raspunsurilor sunt „da” - schimbati-va modul de viata, de alimentatie si/sau locuinta, in masura posibilitatilor.


Din volumul „ Esti ceea ce mananci ” de dr. Gillian McKeith,
Editura „Curtea Veche”, Bucuresti, 2008.


REDACTIA

*Reproducerea neautorizata a textelor sau imaginilor de pe acest site este interzisa. Preluarea textelor publicate se poate face doar cu acordul General Editor A.A.P.E.S.
 
Versiunea pentru printare Trimite unui prieten

Parapsiholog Radu Botez - parapsihologie paranormal astrologie


ce este meloterapia

Curs individual de parapsihologie cu Radu Botez - parapsiholog

arhiva articole infoterapiiSite-ul oficial al Asociatiei de Astrologie si Parapsihologie ElyStar (http://www.aapes.ro) Revista ElyStar OnLine - de Parapsihologie si Astrologie (http://www.elystar.ro) Radu Botez - parapsiholog - carte de vizita online Revista de Rugaciuni (http://www.rugaciuni.ro) Cabinet OnLine de Parapsihologie - Parapsiholog Radu Botez (http://www.parapsiholog.ro) Revista de medicina alternativa  (http://www.infoterapii.ro) Revista Vietilor Anterioare  (http://www.reincarnare.ro) Revista OnLine de Interpretare a Viselor  (http://www.oniromantie.ro) Revista InfoMuzica - meloterapie       (www.infomuzica.ro) Carte Psihologie Parapsihologie Revista de Arte Martiale - Budo Gym  (http://www.revista.budogymclub.ro/) Revista de Superstitii si Obiceiuri populare (http://www.superstitii.ro) Budo Gym Club - Dojo de Kyokushin Karate Astrologie Tarot Horoscop Numerologie Info Parapsiholog - Cabinet de Parapsihologie Paranormal Astrologie Paranormal - Parapsihologie  (http://www.paranormal-parapsihologie.com) Portal Esoteric (http://www.parapsiholog.eu) Noul tau dictionar de vise -- Enciclopedia viselor pe intelesul tuturor - editie digitala Carte Reincarnare Carte SEX si Zodii Magazin Ezoteric fotograf nunta botez Marc Barbu - fotojurnalism