InfoTerapii - Revista de Sanatate, medicina alternativa, terapii complementare, nutritie, remedii practice, spirit mind and body

Pagina de Start   Redactia Revistei InfoTerapii   General Editor A.A.P.E.S.   Arhiva de Articole   Cautare   Newsletter - Abonament Gratuit   Contact  


Baile terapeutice

Deochiul - superstitie sau adevar

cand sa mancam fructele

KARMA - Necunoscuta pe care trebuie sa o cunoastem!

Spatiul in care traim si sanatatea noastra sufleteasca

Radu Botez - parapsiholog

Orele astrale ale sanatatii

Carte - Intre psihologie si parapsihologie

Putem vorbi cu ADN-ul

Cele 7 zile si secretele acestora

Sa scoatem sau nu amigdalele?

Carte - Afla ce ai fost intr-o viata anterioara (reincarnare)

Cele sapte CHAKRE si lumile superioare


Bolile si Zodiacul

Articol Semnele de Apa
       
2008/4/23 5:21:03

SEMNELE DE APA - LIMFATICII

Aceste trei zodii: Racul, Scorpionul si Pestii, sunt notate cu energie negativa (-), Feminina, introvertita, cu vitalitate mai scazuta. Cuvantul care le poate caracteriza, este: emotie. Fiecare dintre zodiile de Apa foloseste emotiile in functie de caracterul sau: Racul, ca semn Cardinal, utilizeaza emotiile pentru a actiona cu compasiune ; Scorpionul, ca semn Fix, isi stabilizeaza emotiile inainte de a acorda increderea sa, iar Pestii, ca semn Mutabil, isi adapteaza emotiile pentru a putea simpatiza, aceste caractersitici punandu-si puternica amprenta asupra predispozitiei, dar si a modului cum privesc boala. Celor trei zodii de Apa le sunt comune: imunitatea scazuta si insomniile frecvente.


RACUL

Nativul Rac este tipul sensibil, emotiv si usor impresionabil, putin misterios si rezervat; el este „mama ranitilor” si temelia caminului. Nu sunt bolnavi plictisitori, isi domina suferinta in singuratate. Cel mai adesea, unii sunt curajosi si suporta bine durerea, dar altii devin intrucatva prea „grijulii” cu sanatatea lor, un pic ipohondri. Afectiunile cele mai frecvente sunt legate de piept, sistemul respirator, sistemul limfatic si aparatul digestiv. Pe baza nervoasa - face ulcer. Este posibil ca nativii Rac sa faca alergii, agravate deseori de produsele lactate, astfel ca digestia devine o problema serioasa. Sunt predispusi sa devina supraponderali. Luna le dicteaza dispozitia si... insomniile.


SCORPIONUL

Nativii Scorpion s-au nascut sa fie luptatori, fiind dotati cu o uimitoare capacitate de recuperare. Ei suporta foarte greu starea de „bolnav”, fiind o persoane foarte active. In primul rand ei sunt expusi afectiunilor organelor genitale: hernie, bolile sexuale transmisibile si maladiile genito-urinare. Cum stim, Scorpionul este prin excelenta un pasional, apartinand celui mai senzual semn al zodiacului ; se presupune ca aceea capacitate de recuperare nu prea l-ar putea ajuta in cazul, nefericit, in care ar contracta sindromul imuno-deficitar dobandit ( SIDA ). Deci, atentie, Scorpioni ! De asemenea, nativii Scorpion pot avea tulburari nervoase, cauzate de lungi perioade de insomnie.


PESTII

Nativul Pesti este sincer, afectuos, dar lipsit de energie si rezistenta. Este rezervat, timid si incantator, dar lipsit de aparare in fata bolii. Si, cele care-l ameninta pe nativ nu sunt putine ; ele se refera la sistemul limfatic si, in mod special, la picioare, care sunt expuse la deformare, raceli si reumatisme. Frecvente sunt si intoxicarile, infectiile, tulburarile cardiace si cele nervoase, iar la femeia-Pesti afectiunile ovariene si cancerul de col uterin. Epuizarea si insomniile din noptile cu Luna Plina, oboseala si deprimarea din cele cu Luna Noua, scad rezistenta lor fizica. Nativii Pesti nu trebuie sa exagereze cu nici o activitate epuizanta si trebuie sa se protejeze de agresiunile mediului ( clima, ambientul afectiv si socul emotional ).


Livia Dragu & Radu Botez

*Reproducerea neautorizata a textelor sau imaginilor de pe acest site este interzisa. Preluarea textelor publicate se poate face doar cu acordul General Editor A.A.P.E.S.
© 2006 - 2013 elystar.online

 
Versiunea pentru printare Trimite unui prieten

Parapsiholog Radu Botez - parapsihologie paranormal astrologie


ce este meloterapia

Curs individual de parapsihologie cu Radu Botez - parapsiholog

arhiva articole infoterapiiSite-ul oficial al Asociatiei de Astrologie si Parapsihologie ElyStar (http://www.aapes.ro) Revista ElyStar OnLine - de Parapsihologie si Astrologie (http://www.elystar.ro) Radu Botez - parapsiholog - carte de vizita online Revista de Rugaciuni (http://www.rugaciuni.ro) Cabinet OnLine de Parapsihologie - Parapsiholog Radu Botez (http://www.parapsiholog.ro) Revista de medicina alternativa  (http://www.infoterapii.ro) Revista Vietilor Anterioare  (http://www.reincarnare.ro) Revista OnLine de Interpretare a Viselor  (http://www.oniromantie.ro) Revista InfoMuzica - meloterapie       (www.infomuzica.ro) Carte Psihologie Parapsihologie Revista de Arte Martiale - Budo Gym  (http://www.revista.budogymclub.ro/) Revista de Superstitii si Obiceiuri populare (http://www.superstitii.ro) Budo Gym Club - Dojo de Kyokushin Karate Astrologie Tarot Horoscop Numerologie Info Parapsiholog - Cabinet de Parapsihologie Paranormal Astrologie Paranormal - Parapsihologie  (http://www.paranormal-parapsihologie.com) Portal Esoteric (http://www.parapsiholog.eu) Noul tau dictionar de vise -- Enciclopedia viselor pe intelesul tuturor - editie digitala Carte Reincarnare Carte SEX si Zodii Magazin Ezoteric fotograf nunta botez Marc Barbu - fotojurnalism