InfoTerapii - Revista de Sanatate, medicina alternativa, terapii complementare, nutritie, remedii practice, spirit mind and body

Pagina de Start   Redactia Revistei InfoTerapii   General Editor A.A.P.E.S.   Arhiva de Articole   Cautare   Newsletter - Abonament Gratuit   Contact  


Baile terapeutice

Deochiul - superstitie sau adevar

cand sa mancam fructele

KARMA - Necunoscuta pe care trebuie sa o cunoastem!

Spatiul in care traim si sanatatea noastra sufleteasca

Radu Botez - parapsiholog

Orele astrale ale sanatatii

Carte - Intre psihologie si parapsihologie

Putem vorbi cu ADN-ul

Cele 7 zile si secretele acestora

Sa scoatem sau nu amigdalele?

Carte - Afla ce ai fost intr-o viata anterioara (reincarnare)

Cele sapte CHAKRE si lumile superioare


Stiati ca...

Articol Sexul, sarutul si altele
       
2010/3/14 21:37:40

...Sexul, sarutul si altele...

Continuam sa va informam in rubrica noastra „Stiati ca...” despre unele aspecte mai putin cunoscute; astazi vom vorbi despre sex. Desigur, in toate cazurile normale, sexul este precedat de unele actiuni pregatitoare, si despre acestea va vom informa astazi, ca si despre... urmarile sexului, dar si despre altele. Deci :

Stiati ca...

... Daca privesti o persoana pe care o placi, involuntar pupilele ti se dilata. La fel se intampla si cand te uiti la o persoana pe care o detesti.
... Sarutul vindeca. Cercetatorii arata ca sarutul imbunatateste aspectul pielii, ajuta circulatia, previne cariile si alina durerile de cap.
... Precum amprentele si fulgii de nea, nici buzele nu lasa urme identice.
... Doua din trei cupluri intorc capetele spre dreapta atunci cand se saruta.
... Un simplu sarut pune in miscare 2 muschi. Dar un sarut pasional solicita toti cei 34 de muschi ai fetei.


...Oamenii sunt singurii care fac sex stand fata in fata.
... Femeile care citesc romane de dragoste fac sex de doua ori mai des decat cele care nu agreeaza acest tip de literatura.
... Durerea de cap nu este o scuza buna pentru a nu face sex. Pentru ca endorfinele eliberate in timpul actului sexual au efect analgezic.
... Intr-o ora de sex se consuma 360 calorii.
... In timpul unui orgasm obisnuit se consuma 112 calorii. Iar un orgasm mimat consuma 315 calorii.
... Femeia secolului al XVII-lea dadea nastere in medie la 13 copii.
... Din punct de vedere fizic, o femeie este apta pentru a naste 35 de copii de-a lungul vietii.
... Homosexualitatea a fost considerata boala psihica pana in anul 1973.
... Lungimea medie a penisului este de 3 ori lungimea degetului mare de la mana.


Dar pe asta o stiati ?

Sotul intra in dormitor cu o tava pe care are un pahar cu apa si zice : „Draga, ti-am adus doua aspirine”. „Dar nu ma doare capul” - zice sotia. „O, ce bine ! Atunci putem sa facem sex !” - zice sotul.


REDACTIA

*Reproducerea neautorizata a textelor sau imaginilor de pe acest site este interzisa. Preluarea textelor publicate se poate face doar cu acordul General Editor A.A.P.E.S.
 
Versiunea pentru printare Trimite unui prieten

Parapsiholog Radu Botez - parapsihologie paranormal astrologie


ce este meloterapia

Curs individual de parapsihologie cu Radu Botez - parapsiholog

arhiva articole infoterapiiSite-ul oficial al Asociatiei de Astrologie si Parapsihologie ElyStar (http://www.aapes.ro) Revista ElyStar OnLine - de Parapsihologie si Astrologie (http://www.elystar.ro) Radu Botez - parapsiholog - carte de vizita online Revista de Rugaciuni (http://www.rugaciuni.ro) Cabinet OnLine de Parapsihologie - Parapsiholog Radu Botez (http://www.parapsiholog.ro) Revista de medicina alternativa  (http://www.infoterapii.ro) Revista Vietilor Anterioare  (http://www.reincarnare.ro) Revista OnLine de Interpretare a Viselor  (http://www.oniromantie.ro) Revista InfoMuzica - meloterapie       (www.infomuzica.ro) Carte Psihologie Parapsihologie Revista de Arte Martiale - Budo Gym  (http://www.revista.budogymclub.ro/) Revista de Superstitii si Obiceiuri populare (http://www.superstitii.ro) Budo Gym Club - Dojo de Kyokushin Karate Astrologie Tarot Horoscop Numerologie Info Parapsiholog - Cabinet de Parapsihologie Paranormal Astrologie Paranormal - Parapsihologie  (http://www.paranormal-parapsihologie.com) Portal Esoteric (http://www.parapsiholog.eu) Noul tau dictionar de vise -- Enciclopedia viselor pe intelesul tuturor - editie digitala Carte Reincarnare Carte SEX si Zodii Magazin Ezoteric fotograf nunta botez Marc Barbu - fotojurnalism