InfoTerapii - Revista de Sanatate, medicina alternativa, terapii complementare, nutritie, remedii practice, spirit mind and body

Pagina de Start   Redactia Revistei InfoTerapii   General Editor A.A.P.E.S.   Arhiva de Articole   Cautare   Newsletter - Abonament Gratuit   Contact  


Baile terapeutice

Deochiul - superstitie sau adevar

cand sa mancam fructele

KARMA - Necunoscuta pe care trebuie sa o cunoastem!

Spatiul in care traim si sanatatea noastra sufleteasca

Radu Botez - parapsiholog

Orele astrale ale sanatatii

Carte - Intre psihologie si parapsihologie

Putem vorbi cu ADN-ul

Cele 7 zile si secretele acestora

Sa scoatem sau nu amigdalele?

Carte - Afla ce ai fost intr-o viata anterioara (reincarnare)

Cele sapte CHAKRE si lumile superioare


Info-TESTE

Articol Nr.17 - Test - Cat sunteti de generosi ?
       
2010/2/5 0:17:00

Cat sunteti de generosi ?

Intreaga natie romana a inghetat la temperaturi polare si, in consecinta, s-a inchis in casa, la caldura, cu ochii pe televizor. Cand ninge cu spor, Doamne, ce bine e sa stai la caldurica… Dar ce vedem ?... La televizor se arata grija cea mare pentru oamenii strazii, cazati in adaposturi ale primariei ; multime de nefericiti, stransi cu voia sau fara voia lor de pe strazi. O oarecare indiferenta care ne bantuie, este risipita in graba de gestul unui orfelinat, al carui copii si ei nevoiasi ai sortii, au oferit oamenilor strazii ceai fierbinte si paine ; ca asta au avut ei. Nu inainte de a ne intreba, unde sunt reprezentantii Bisericii si ce fac ei pentru amaratii astia, ne-am intrebat cu oarecare strangere de inima, cat de generosi suntem fiecare dintre noi ? Intrebarea odata pusa, vom gasi raspunsul in testul de mai jos.


Raspundeti cu DA sau NU.

1. Impartiti intotdeauna ceea ce aveti cu cei mai necajiti decat dvs.?
2. Dati de pomana oamenilor saraci care cersesc pe strada ?
3. Va ganditi mai intai la dvs. atunci cand este vorba de bunuri materiale sau bani ?
4. Ati dat deja sume mari de bani unora care aveau nevoie, stiind ca nu va vor fi inapoiati niciodata ?
5. Considerati ca exista valori superioare valorilor morale ?
6. Ati fi in stare sa oferiti benevol - sau ati facut-o deja - pentru a-i ajuta pe cei mai defavorizati semeni ai nostri de pe planeta ?
7. Va ocupati in majoritatea timpului de ajutorarea, sustinerea si oferirea de bunuri celor pe care viata nu i-a avantajat ?
8. Credeti ca trebuie sa dispuneti de foarte multi bani pentru a va arata generozitatea ?
9. Ati refuzat deja sa dati ajutor sub pretext ca nu cunoasteti persoana respectiva ?
10. Ati oferit ceva sau ati ajutat pe altcineva, stiind ca aceasta persoana va minte si doreste numai sa profite de generozitatea dvs. ?


Cotarea raspunsurilor :

Acordati-va un punct daca ati raspuns :
DA la intrebarile : 1, 2, 4, 6, 7, 10.
NU la intrebarile : 3, 5, 8, 9.


Interpretarea rezultatelor :

Daca ati obtinut 10 puncte, sunteti o persoana foarte generoasa, care si-a fixat valorile morale mai presus de toate celelalte. Trebuie sa fiti foarte fericit/a si in pace absoluta cu dvs. insiva.

Daca ati obtinut intre 5 si 8 puncte, va place sa oferiti si sa ajutati, chiar daca aceasta implica anumite privatiuni. Dar, atentie, sa nu fiti considerat/a prea credul/a.

Daca ati obtinut intre 2 si 4 puncte, dati rareori de pomana si de asemenea impartiti rar cu altii ceea ce aveti. Este oare vorba de neincredere sau de un egocentrism prea accentuat ?

Daca ati obtinut mai putin de 2 puncte, vaaai ! Fara comentarii !

Testul este preluat din volumul „Psihoteste”, Ed. Stiinta si Tehnica, Bucuresti, 1997.


REDACTIA

*Reproducerea neautorizata a textelor sau imaginilor de pe acest site este interzisa. Preluarea textelor publicate se poate face doar cu acordul General Editor A.A.P.E.S.
 
Versiunea pentru printare Trimite unui prieten

Parapsiholog Radu Botez - parapsihologie paranormal astrologie


ce este meloterapia

Curs individual de parapsihologie cu Radu Botez - parapsiholog

arhiva articole infoterapiiSite-ul oficial al Asociatiei de Astrologie si Parapsihologie ElyStar (http://www.aapes.ro) Revista ElyStar OnLine - de Parapsihologie si Astrologie (http://www.elystar.ro) Radu Botez - parapsiholog - carte de vizita online Revista de Rugaciuni (http://www.rugaciuni.ro) Cabinet OnLine de Parapsihologie - Parapsiholog Radu Botez (http://www.parapsiholog.ro) Revista de medicina alternativa  (http://www.infoterapii.ro) Revista Vietilor Anterioare  (http://www.reincarnare.ro) Revista OnLine de Interpretare a Viselor  (http://www.oniromantie.ro) Revista InfoMuzica - meloterapie       (www.infomuzica.ro) Carte Psihologie Parapsihologie Revista de Arte Martiale - Budo Gym  (http://www.revista.budogymclub.ro/) Revista de Superstitii si Obiceiuri populare (http://www.superstitii.ro) Budo Gym Club - Dojo de Kyokushin Karate Astrologie Tarot Horoscop Numerologie Info Parapsiholog - Cabinet de Parapsihologie Paranormal Astrologie Paranormal - Parapsihologie  (http://www.paranormal-parapsihologie.com) Portal Esoteric (http://www.parapsiholog.eu) Noul tau dictionar de vise -- Enciclopedia viselor pe intelesul tuturor - editie digitala Carte Reincarnare Carte SEX si Zodii Magazin Ezoteric fotograf nunta botez Marc Barbu - fotojurnalism