InfoTerapii - Revista de Sanatate, medicina alternativa, terapii complementare, nutritie, remedii practice, spirit mind and body

Pagina de Start   Redactia Revistei InfoTerapii   General Editor A.A.P.E.S.   Arhiva de Articole   Cautare   Newsletter - Abonament Gratuit   Contact  


Baile terapeutice

Deochiul - superstitie sau adevar

cand sa mancam fructele

KARMA - Necunoscuta pe care trebuie sa o cunoastem!

Spatiul in care traim si sanatatea noastra sufleteasca

Radu Botez - parapsiholog

Orele astrale ale sanatatii

Carte - Intre psihologie si parapsihologie

Putem vorbi cu ADN-ul

Cele 7 zile si secretele acestora

Sa scoatem sau nu amigdalele?

Carte - Afla ce ai fost intr-o viata anterioara (reincarnare)

Cele sapte CHAKRE si lumile superioare


Avertismente

Articol Despre vaccinul contra AH1N1
       
2009/11/2 19:00:24

Despre vaccinul contra AH1N1

Mai ieri, eram informati, cu fermitate, ca suntem pregatiti pentru vaccinarea contra virusului AH1N1 si ca, la 1 decembrie, incepe vaccinarea copiilor si a apartinatorilor grupelor de risc. Astazi, aflam ca lucrurile nu stau tocmai asa, ca nu prea suntem pregatiti, deoarece Institutul Cantacuzino nu poate fabrica vaccinul inainte de ianuarie 2010 ! Astfel ca, mai-marii nostri alearga cu limba scoasa, pe la diversi producatori straini, pentru a cumpara 1 milion de doze de vaccin „minune” contra virusului AH1N1. O fi bine ? O fi rau ? Merita oare cheltuiala asta, acum, cand Romania sta, cum sta ?..


Intre timp...

... Aflam ca populatia Germaniei refuza in masa vaccinarea. De ce ar refuza un popor atat de disciplinat, o actiune care sa-i faca bine ? Pentru simplul motiv ca s-a aflat, cine-stie-cum, ca exista doua feluri de vaccin : unul care contine o doza mai mica de nanoparticule de mercur si, acest vaccin va fi aplicat unei „anumite” categorii ; celalalt vaccin, continand o cantitate mai mare de mercur ( daunator organismului uman ) fiind destinat... vulgului . Da ! Acum intelegem de ce refuza poporul german vaccinarea !
... Mai aflam ca in 1976, in SUA, au fost vaccinati peste 40 de milioane de americani contra gripei porcine ( aceea produsa de virusul natural, nu ca cea de acum, care este produsa de un virus „sintetic”, care, dupa unele opinii, ar fi „scapat” dintr-un laborator de cercetare ). Aceasta vaccinare in masa a survenit in urma decesului unui soldat dintr-o unitate militara. In urma vaccinarii peste 500 de persoane s-au imbolnavit de SGR ( un sindrom care ataca nervii periferici, provoaca paralizie si poate fi fatal ), 25 de persoane ( unele surse spun peste 50 ) au murit de insuficienta respiratorie, cauzata de paralizia severa ; in timp ce, de gripa porcina, a murit o singura persoana ! Vaccinul a fost retras dupa 10 saptaman i! Dar raul fusese deja facut...
... Mai aflam ca pentru producerea vaccinului Optaflu contra virusului AH1N1, se folosesc celule umane provenite din tumori canceroase !
... Mai aflam ca Marea Britanie este foarte ingrijorata de efectele secundare ale vaccinurilor contra gripei porcine, avertizand - printr-o scrisoare a Health Protection Agency - asupra efectelor nocive ale acestuia.
... Mai aflam ca vaccinul este contraindicat celor cu boli imunitare, pulmonare, cardiorespiratorii, renale, femeilor gravide si copiilor ! Ori, in opinia guvernantilor nostri, tocmai acestia din urma sunt vizati a fi vaccinati prioritar !


In sfarsit...

... Pentru o minte sanatoasa este de neconceput ca pot sa existe persoane care sa eludeze cu buna stiinta masurile de securitate in manuirea virusilor in laboratoare, lasand sa „scape” virusi zisi incontrolabili, pentru ca, apoi, sa dea prilejul unor companii farmaceutice sa aiba castiguri fabuloase din fabricarea vaccinurilor contra acestora. Vaccinuri insuficient testate, cu continut nociv si componente asemenea ! Este intamplator oare, ca pentru producerea acestor vaccinuri pentru intreg globul pamantesc, exista doar trei asemenea producatori ? In prezent sunt pe piata internationala trei vaccinuri : Optafu, produs de grupul elvetian Novartis, Pandemrix produs de britanicii Glaxo-Smithkline si Celvapan, produs de Baxter-SUA. Acesta din urma - se pare - mai putin nociv ca celelalte, a si produs agitatia din Germania.

Nu este de mirare ca, in intreaga lume, ca si in Romania, circula Petitii si liste de semnaturi impotriva vaccinarii contra virusului AH1N1, unele semnate chiar de cei care au suferit de pe urma vaccinarii respective !


In concluzie

Cele de mai sus, sunt doar informatii. Nu dam verdicte si nu spunem ce sa faceti ; fiecare hotaraste pentru sine, da sau nu, vaccinarii. In schimb, va spunem hotarat : PREVENIREA este esentiala ! Tocmai aici NU trebuie sa faceti nici un rabat ! Iar daca aveti simptomele bolii, adresati-va imediat medicului !

*Cum se manifesta gripa porcina - Citeste
*Remedii practice - Raceala sau Gripa - Citeste


REDACTIA

*Reproducerea neautorizata a textelor sau imaginilor de pe acest site este interzisa. Preluarea textelor publicate se poate face doar cu acordul General Editor A.A.P.E.S.
 
Versiunea pentru printare Trimite unui prieten

Parapsiholog Radu Botez - parapsihologie paranormal astrologie


ce este meloterapia

Curs individual de parapsihologie cu Radu Botez - parapsiholog

arhiva articole infoterapiiSite-ul oficial al Asociatiei de Astrologie si Parapsihologie ElyStar (http://www.aapes.ro) Revista ElyStar OnLine - de Parapsihologie si Astrologie (http://www.elystar.ro) Radu Botez - parapsiholog - carte de vizita online Revista de Rugaciuni (http://www.rugaciuni.ro) Cabinet OnLine de Parapsihologie - Parapsiholog Radu Botez (http://www.parapsiholog.ro) Revista de medicina alternativa  (http://www.infoterapii.ro) Revista Vietilor Anterioare  (http://www.reincarnare.ro) Revista OnLine de Interpretare a Viselor  (http://www.oniromantie.ro) Revista InfoMuzica - meloterapie       (www.infomuzica.ro) Carte Psihologie Parapsihologie Revista de Arte Martiale - Budo Gym  (http://www.revista.budogymclub.ro/) Revista de Superstitii si Obiceiuri populare (http://www.superstitii.ro) Budo Gym Club - Dojo de Kyokushin Karate Astrologie Tarot Horoscop Numerologie Info Parapsiholog - Cabinet de Parapsihologie Paranormal Astrologie Paranormal - Parapsihologie  (http://www.paranormal-parapsihologie.com) Portal Esoteric (http://www.parapsiholog.eu) Noul tau dictionar de vise -- Enciclopedia viselor pe intelesul tuturor - editie digitala Carte Reincarnare Carte SEX si Zodii Magazin Ezoteric fotograf nunta botez Marc Barbu - fotojurnalism