InfoTerapii - Revista de Sanatate, medicina alternativa, terapii complementare, nutritie, remedii practice, spirit mind and body

Pagina de Start   Redactia Revistei InfoTerapii   General Editor A.A.P.E.S.   Arhiva de Articole   Cautare   Newsletter - Abonament Gratuit   Contact  


Baile terapeutice

Deochiul - superstitie sau adevar

cand sa mancam fructele

KARMA - Necunoscuta pe care trebuie sa o cunoastem!

Spatiul in care traim si sanatatea noastra sufleteasca

Radu Botez - parapsiholog

Orele astrale ale sanatatii

Carte - Intre psihologie si parapsihologie

Putem vorbi cu ADN-ul

Cele 7 zile si secretele acestora

Sa scoatem sau nu amigdalele?

Carte - Afla ce ai fost intr-o viata anterioara (reincarnare)

Cele sapte CHAKRE si lumile superioare


Avertismente

Articol Miscarea contra statului INTERZIS !
       
2009/4/25 18:36:52

„Miscarea contra statului”
INTERZIS !

Dupa ce ca nu se mai poate respira in Bucuresti, dupa ce ca nimeni nu se mai ocupa de „frunza-verde” care ne-ar mai da o gura de oxigen, dupa ce ca nu mai suntem Micul Paris ( ca se construieste aiurea si ne umplem de zgarie-nori hidosi - vezi „vecinul” Bisericii Armenesti ), dupa ce ca parcurile ne-au fost ciuntite cu halci intregi pe care se lafaie acum vile inestetice, dupa ce ca zona verde a Capitalei este insuficienta ; dupa toate astea, vine „prostia” legilor invechite din 2001 si 2004 si ne interzice sa respiram !
Romania nu mai are voie sa faca miscare !
Romanul trebuie sa fie sedentar, sa zaca in casa, birou sau masina, sa se umple de osanza si boli, sa umple cabinetele medicale si sa „ingrase” industria farmaceutica !
Ce are voie romanul ? Sa plateasca taxe si impozite, sa voteze, sa fie bolnav, sa zaca intre patru pereti, sa se ingrase si... sa crape !
Cand am mai auzit si aberatia ( pe care ne-a facut-o cunoscuta Mircea Badea ) ca pentru a alerga 5 km trebuie o taxa de 3800 roni ( 38.000.000 lei-vechi ! ) am crezut ca traim in Absurdistan ! Am cautat si pe „net” ; nici o revista, nici un site, nici un cabinet care se ocupa cu starea siluetei la romani n-a sarit ca arsa in apararea dreptului romanilor de a se plimba cu bicicleta sau a merge cu rolele prin parcuri. Nu vrea nimeni ca poporul roman sa fie sanatos ?


Cui foloseste o generatie manelizata, care are ororare de miscare sau se „misca” doar cu „mertanul” ? Daca n-au reusit sa desfiinteze parcurile ( ci doar o mica parte ), ca sa-si faca vile pe locul lor, nici noi sa nu profitam de ele ?! Asta se doreste ?
Daca pentru dreptul de a fi sanatos, de a face miscare in cel mai sanatos mod, cu bicicleta sau rolele, trebuie sa platesti, ca altfel e INTERZIS, sigur, in curand, se va pune interdictie si pe citit ( deja pretul cartilor este prohibitiv ! ), revin si intreb - cui foloseste un popor sanatos si destept ?
Ne solidarizam cu Mircea Badea in demersul sau din materialul de mai jos, pentru dreptul romanilor de a nu li se mai interzice ! Mai ales mersul pe bicicleta !


Partea 1
Partea 2Cititi „Bicicleta - dragostea mea” (click aici) si „Interzis cu bicicleta si cu rolele in parcuri” (click aici).


REDACTIA

*Reproducerea neautorizata a textelor sau imaginilor de pe acest site este interzisa. Preluarea textelor publicate se poate face doar cu acordul General Editor A.A.P.E.S.
 
Versiunea pentru printare Trimite unui prieten

Parapsiholog Radu Botez - parapsihologie paranormal astrologie


ce este meloterapia

Curs individual de parapsihologie cu Radu Botez - parapsiholog

arhiva articole infoterapiiSite-ul oficial al Asociatiei de Astrologie si Parapsihologie ElyStar (http://www.aapes.ro) Revista ElyStar OnLine - de Parapsihologie si Astrologie (http://www.elystar.ro) Radu Botez - parapsiholog - carte de vizita online Revista de Rugaciuni (http://www.rugaciuni.ro) Cabinet OnLine de Parapsihologie - Parapsiholog Radu Botez (http://www.parapsiholog.ro) Revista de medicina alternativa  (http://www.infoterapii.ro) Revista Vietilor Anterioare  (http://www.reincarnare.ro) Revista OnLine de Interpretare a Viselor  (http://www.oniromantie.ro) Revista InfoMuzica - meloterapie       (www.infomuzica.ro) Carte Psihologie Parapsihologie Revista de Arte Martiale - Budo Gym  (http://www.revista.budogymclub.ro/) Revista de Superstitii si Obiceiuri populare (http://www.superstitii.ro) Budo Gym Club - Dojo de Kyokushin Karate Astrologie Tarot Horoscop Numerologie Info Parapsiholog - Cabinet de Parapsihologie Paranormal Astrologie Paranormal - Parapsihologie  (http://www.paranormal-parapsihologie.com) Portal Esoteric (http://www.parapsiholog.eu) Noul tau dictionar de vise -- Enciclopedia viselor pe intelesul tuturor - editie digitala Carte Reincarnare Carte SEX si Zodii Magazin Ezoteric fotograf nunta botez Marc Barbu - fotojurnalism