InfoTerapii - Revista de Sanatate, medicina alternativa, terapii complementare, nutritie, remedii practice, spirit mind and body

Pagina de Start   Redactia Revistei InfoTerapii   General Editor A.A.P.E.S.   Arhiva de Articole   Cautare   Newsletter - Abonament Gratuit   Contact  


Baile terapeutice

Deochiul - superstitie sau adevar

cand sa mancam fructele

KARMA - Necunoscuta pe care trebuie sa o cunoastem!

Spatiul in care traim si sanatatea noastra sufleteasca

Radu Botez - parapsiholog

Orele astrale ale sanatatii

Carte - Intre psihologie si parapsihologie

Putem vorbi cu ADN-ul

Cele 7 zile si secretele acestora

Sa scoatem sau nu amigdalele?

Carte - Afla ce ai fost intr-o viata anterioara (reincarnare)

Cele sapte CHAKRE si lumile superioare


Utile

Articol Terapii cu cel mai de pret cristal
       
2017/2/11 18:27:08

Terapii cu cel mai de pret cristal


Plamadite in adancul Pamantului sau al oceanelor, spalate de Apa sau energizate de lumina Lunii, incalzite de lumina Soarelui sau nascute din materie organica, cristalele l-au insotit pe om de-a lungul intregii sale existente. Se cunosc multe, foarte multe cristale si nu vom vorbi despre ele aici; ne vom opri asupra unui singur, cel mai pretios dintre toate – sarea gema.
Sarea naturala, sub forma de cristale mari, numita sare gema este cunoscuta din vremuri imemoriale si marturie sta un tratat medical chinez care, cu cca. 2700 de ani i.Chr., mentiona 40 de tipuri de sare, cu indicatii, mod de administrare si efectele curative ale acesteia. Numele ei vine din latinescul sal, salis; de unde si cuvantul salariu, caci atat de scumpa era, incat soldatii romani erau platiti in sare. Astazi sarea este „maltratata”, iodata, rafinata, saracita de oligominerale, „otravita” cu aditivi nocivi, ca E-535 (ferocianura de sodiu) si servita ca sare de masa iodata, extrafina. Nu despre aceasta sare vorbim noi, ci despre sarea gema, naturala, grunjoasa si nerafinata, care contine clorura de sodiu, minerale si oligominerale, avand si o incarcatura geo-magnetica, care se foloseste pentru proprietatile ei vindecatoare.


Terapii cu sare gema

Sarea gema are o influenta benefica asupra corpului energetic al omului, fiind un agent de purificare al aurei. Numeroase afectiuni pot fi tratate cu sare gema neiodata, cu sare marina sau cu sare de mina, ele avand rezultate deosebit de bune si prezentand avantajul de a fi un „medicament” natural; exista totusi si in cazul acesta unele contraindicatii. Sunt cunoscute inca de pe vremea strabunicilor nostri efectele benefice ale sarii naturale si, vom enumera cateva dintre acestea: in raceala si gripa sunt bune baile de picioare, cat mai fierbinti si cu multa sare grunjoasa; in dermatoze, infectii bacteriene si micotice (cu ciuperci parazite) sunt recomandate tamponari si bai ale locului afectat, cu solutii saline din apa calda si sare gema; in durerile de gat se face gargara de 2-3 ori pe zi cu o solutie dintr-un pahar cu apa cu 2 lingurite sare gema; la fel spalaturi ale interiorului narilor in rinite (nas infundat), sau se mai pot face inhalatii cu solutii saline. Cand avem colici renale, se pun saculeti cu sare fierbinte pe sale ; in cistite, anexite si infectii urinare se fac bai complete (2 kg. sare grunjoasa la o cada cu apa) sau bai de sezut in apa foarte fierbinte in care s-au pus 5 linguri de sare gema la 1l. apa; in reumatism se fac bai complete ca mai sus, cu sare gema, sare marina neiodata sau sare de mina, cu cristale mari, nemacinate.
In digestia dificila, constipatii, slabiciune corporala, ca si in aritmii sau hipotensiune, dar si in alte afectiuni, se consuma hrana sarata cu sare gema neiodata sau sare marina, pe care le gasiti la farmacii si Plafar. Dar consumul sau tratamentele interne nu se pot face decat cu avizul medicului. Si inca ceva: nu confundati sarea de bucatarie, de masa, iodata, care nu poate servi ca remediu sau in terapii; aceasta sare nu poate inlocui sarea gema, sarea marina sau sarea de mina, care sunt cristale tamaduitoare.
Cititi si „Despre cristale - in Feng-Shui si Zodiac” ( click aici ).


REDACTIA

*Reproducerea neautorizata a textelor sau imaginilor de pe acest site este interzisa. Preluarea textelor publicate se poate face doar cu acordul General Editor A.A.P.E.S.
 
Versiunea pentru printare Trimite unui prieten

Parapsiholog Radu Botez - parapsihologie paranormal astrologie


ce este meloterapia

Curs individual de parapsihologie cu Radu Botez - parapsiholog

arhiva articole infoterapiiSite-ul oficial al Asociatiei de Astrologie si Parapsihologie ElyStar (http://www.aapes.ro) Revista ElyStar OnLine - de Parapsihologie si Astrologie (http://www.elystar.ro) Radu Botez - parapsiholog - carte de vizita online Revista de Rugaciuni (http://www.rugaciuni.ro) Cabinet OnLine de Parapsihologie - Parapsiholog Radu Botez (http://www.parapsiholog.ro) Revista de medicina alternativa  (http://www.infoterapii.ro) Revista Vietilor Anterioare  (http://www.reincarnare.ro) Revista OnLine de Interpretare a Viselor  (http://www.oniromantie.ro) Revista InfoMuzica - meloterapie       (www.infomuzica.ro) Carte Psihologie Parapsihologie Revista de Arte Martiale - Budo Gym  (http://www.revista.budogymclub.ro/) Revista de Superstitii si Obiceiuri populare (http://www.superstitii.ro) Budo Gym Club - Dojo de Kyokushin Karate Astrologie Tarot Horoscop Numerologie Info Parapsiholog - Cabinet de Parapsihologie Paranormal Astrologie Paranormal - Parapsihologie  (http://www.paranormal-parapsihologie.com) Portal Esoteric (http://www.parapsiholog.eu) Noul tau dictionar de vise -- Enciclopedia viselor pe intelesul tuturor - editie digitala Carte Reincarnare Carte SEX si Zodii Magazin Ezoteric fotograf nunta botez Marc Barbu - fotojurnalism